Thursday, May 8, 2014
хаврийн ядаргааг хэрхэн даван туулах вэ?
Хавар болохоор зөвхөн тархи ч биш хүний бие махбодь ядарч илүүтэйгээр зүрх өвдөж, хууч өвчин сэдэрдэг энэ нь уламжлалт анагаах ухаанд улиралтай холбоотой хүний бие өөрчлөгдөж байдаг үүнийг идээ ундаа, явдал мөрөө тохируулан хэрэглэх тухай дурьддаг. Үүнд шингэхэд хялбар идээ ундаа шөлтэй хоол, борц, арвайн гурил, шар тос зэрэг хэт их ачаалалтай ажиллах даарч хөрөх, мөн хэт их идэхийг багасгах хэрэгтэй шингэхэд бэрх идээ ундаанд ногоонууд, сонгино, цагаан будаа ордог энэ нь хүйтэн бадганы өвчин үүсгэдэг идээ ундаанд ордог ихэнх хүмүүс үүнийг шингэхэд хялбар хөнгөн идээ ундаа гэж боддог байх. Бадган хийн идээ унд хэтэрвэл бие нозоорч нойр хүрч ядардаг үүнийг хүмүүс хавар болоод ядарч байна хэмээн андуурдаг. Тэгэхээр та идээ ундаа, явдал мөрөө зохицуулан хэрэглэвэл ядрахгүйгээр хаврыг давж болно.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment